Hyundai i10 2020, comença la seva fabricació

La planta de Hyundai en Izmit, Turquia, ja fabrica el nou Hyundai i10. L’utilitari dels coreans ja es pot comprar en aquests primers compassos de 2020 i aquells que hagin adquirit algun dels nous models ja compten els dies perquè aquest arribi a les seves mans.

Es compleixen, així, els terminis dels quals es va informar en el Saló de l’Automòbil de Frankfurt 2019. Allí, la marca va donar totes les dades i xifres d’aquesta nova generació que haurà de barallar en un dels segments més durs.

El Hyundai i10 manté els seus 3,66 metres de llarg, però ara serà 2 cm més baix (queda en 1,48 metres) i altres 2 cm més ample (ara 1,68 metres). La distància entre eixos és ara de 2,42 metres, 4 centímetres més que el model anterior, per la qual cosa és possible que guanyi en estabilitat en la carretera. El maleter mantindrà els seus 252 litres de capacitat de càrrega.

Quant a la seva imatge, el model guanya en personalització, amb deu colors per a la carrosseria, altres tres per al sostre i fins a 22 configuracions possibles quan juguem amb totes les combinacions. Les seves llandes comptaran amb nous dissenys i poden aconseguir diàmetres de 16 polzades.

Hyundai i10

Quant a la seva oferta mecànica, els qui es posin al volant del nou Hyundai i10 podrà escollir entre de dos blocs de gasolina, tots dos atmosfèrics. L’opció més modesta serà l’1.0 MPI de tres cilindres i 67 CV, mentre que per damunt es podrà comptar amb un 1.2 MPI de quatre cilindres i 84 CV. En tots dos casos comptarà amb una caixa manual de cinc relacions i, en opció, es podrà afegir un canvi automàtic pilotat de sis marxes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments