WRC: Pietarinen amb un programa de luxe

Contractat per Skoda Motorsport la temporada passada a Suècia i Finlàndia, el finlandès de 26 anys no va tenir molt d’èxit, sortint-se a Suècia després de tres trams, i després de només un a Finlàndia.

Abans de tornar al campionat mundial a Suècia dins d’un mes, Pietarinen conduirà en l’Àrtic Ral·li aquest cap de setmana, que serà l’ocasió d’inaugurar la seva nova associació amb Miikka Anttila, antic copilot de Jari-Matti Latvala.

«Estic molt motivat i emocionat per iniciar la nostra temporada en l’Àrtic Ral·li. És una gran oportunitat per a mi i estic molt agraït als meus lleials socis per fer-la realitat. El meu programa 2020 és molt complementari, permetent-me continuar aprenent en una varietat de superfícies, ja sigui neu, terra o asfalt. També acumularé quilòmetres en l’Skoda Fabia R5 Evo, que és el millor cotxe de la seva classe, i treballaré dur per a guanyar experiència. També tinc la sort de poder comptar amb els bons consells del meu nou copilot Miikka Anttila, que s’unirà a mi per a l’inici de la temporada. »

A més de Suècia, Eerik Pietarinen competirà, per descomptat, a Finlàndia, i espera alinear-se per a altres dos esdeveniments per determinar.

El finlandès, que va competir amb èxit a Alemanya l’any passat en un Opel Adam R2, tornarà al país amb una entrada completa en el campionat nacional al volant d’un Skoda Fabia R5 Evo.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments