WRC: Tidemand torna al WRC2 per la temporada 2020

El pilot suec Pontus Tidemand estarà al Ral·li de Suècia en la classe WRC2 amb un Skoda Fabia R5, juntament amb l’equip guanyador de l’ERC, el Toksport World Ral·li Team.

Comencem la temporada amb el Ral·li de Suècia a casa, que és el meu esdeveniment favorit. Toksport és un equip molt professional i estic desitjant treballar amb ells, diu Pontus.

L’any passat, Pontus va passar de la classe R5 al WRC després de diversos anys exitosos juntament amb SKODA Motorsport. Va ser un any d’experiència molt útil i de lliçons per al futur.

Hem estat competint en el WRC2 durant quatre temporades i mitja i sentim que en 2019 era el moment de fer un pas endavant i provar el WRC. Així que vam fer quatre rallies juntament amb M-Sport Ford, però no va ser fàcil entrar en els cotxes d’avui dia i ser capaç de pilotar-los al màxim amb la seva aerodinàmica avançada. Demana molt més temps al volant d’aquests cotxes.

Si observes l’esport dels ral·lis ara, hi ha coses molt emocionants que vindran en el 2022, i és important mantenir-se en l’esport i rendir bé. Tornar i pilotar un cotxe R5 ofereix l’oportunitat d’estar més temps al volant i entrenar per a guanyar. Per això triem l’R5 en 2020.

Patrik Barth s’unirà a Pontus com a copilot per a aquesta temporada. Barth ha competit anteriorment amb Pontus, entre altres en el ral·li de França del WRC en 2014, i en 2015 van guanyar junts el campionat suec.

Patrik ha estat amb mi abans, fa uns anys. Ha acumulat bona experiència des de llavors, i és important pensar a llarg termini amb un copilot amb el qual pugui competir durant molt de temps.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments