Porsche 718 Cayman i Boxster GTS 2020: renovació 2020

La gamma 2020 de models esportius de Porsche dóna la benvinguda a les versions actualitzades GTS pels 718 Cayman i Boxster. Tant el coupé com el descapotable roadster reben l’última evolució del motor bòxer de gasolina 4.0 de sis cilindres oposats horitzontalment que també incorporen els 718 Cayman/Boxster GT4 .

El rendiment declarat per Porsche pels 718 Cayman/Boxster GTS 2020 és de 400 CV de potència (abans, per a aquestes versions la potència màxima declarada generation de 365 CV). Tots dos models es combinen amb una caixa de canvis handbook de sis velocitats i incorporen un sistema especial esportiu . Com et pots imaginar, les prestacions anunciades són excel·lents, amb una acceleració de 0 a 100 km/h en només 4,5 segons i una velocitat màxima de 293 km/h.

Porsche 718 Cayman/Boxster GTS 2020

Els Porsche 718 Cayman / Boxster GTS 2020 incorporen el sistema de suspensió esportiva Porsche Active Suspension Managemente (PASM) , amb carrosseria rebaixada 20 mm. També inclouen el sistema de repartiment intel·ligent parell Porsche Torque Vectoring i un diferencial mecànic de lliscament limitat en l’eix posterior.

Com sol passar en alguns dels últims llançaments automobilístics, l’esportivitat no està renyida amb els avenços aconseguits en termes de eficiència i d’un major respecte de l’entorn. En el cas dels Porsche 718 Cayman / Boxster GTS 2020 , el seu motor 4.0 passa a incloure el sistema intel·ligent de desconnexió de cilindres Adaptive Cylinder Alter, que desconnecta els cilindres d’una de les bancades quan els vehicles es desplacen a baixa velocitat o amb poca demanda de força. El sistema de filtre de partícules especial per a motors de gasolina desenvolupat per Porsche també s’inclou per aquestes renovades versions GTS.

Els Porsche 718 Cayman/Boxster GTS 2020 incorporen de sèrie un «calçat» a l’altura de les seves esperades credencials esportives , amb uns pneumàtics d’altes prestacions de mesures 235 / 35 a les rodes davanteres i 265 / 35 en les rodes del darrere muntades en unes l lantas d’aliatge de 20 polzades de nou disseny i acabades en Satin-Gloss Sad. De sèrie, el sistema de frenada inclou discs de fre perforats amb pinces en colour vermell.

Porsche 718 Cayman / Boxster GTS: disseny i equipament

Els detalls en colour fosc i en contrast presents en la vora de l’aleró, al faldó davanter de tipus Sport Invent, en els lents de les llums antiboira, dels grups òptics del darrere ia la zona Notorious de el para-xocs posterior realcen la identitat estètica i específica d’aquests dos esportius de motor central.

Porsche 718 Cayman/Boxster GTS 2020

Porsche 718 Cayman / Boxster GTS 2020: així es renoven els esportius

En l’interior, el teixit especial Alcantara fosc crea un ambient esportiu i elegant. D’altra banda, el paquet interior opcional GTS afegeix altres dos colors, Carmine Crimson o Crayon, en els compta-, els cinturons de seguretat i en totes les costures decoratives (inclòs l’emblema GTS brodat en els reposacaps). Altres elements decoratius de la consola central i de l’internal estan fabricats en fibra de carboni.

En el capítol multimèdia, tots dos models inclouen de sèrie el sistema Porsche Conversation Administration (PCM) amb una pantalla tàctil de set polzades d’alta resolució i el paquet Sport Chrono, que inclou l’aplicació Observi Precision millorada.

El preu de l’Porsche 718 Cayman GTS 2020 a Alemanya és de 81.926 euros, mentre que la versió Boxster està disponible per 83.949 euros. Tots dos models arribaran als concessionaris alemanys a finals de març.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments