DTM: Habsburg sobre el R-Motorsport: «Hi haurà grans canvis»

D’aquí a 60 dies es realitzarà el test del DTM a Monza, i encara no hi ha senyals de vida de l’equip Aston Martin R-Motorsport: Després de la separació de HWA a finals d’octubre, els suïssos no han anunciat ni un equip de desplegament ni socis de motor. No obstant això, les declaracions de Ferdinand Habsburg proporcionen certa tranquil·litat.

«Estic cent per cent convençut que serem allí», va dir l’austríac poc abans de Nadal en una entrevista amb ‘Motorsport-total.com’. «No tinc preocupacions. Tinc moltes ganes que arribi la pròxima temporada i estic molt motivat.

Però, què està passant entre bastidors, el qual va sofrir nombrosos problemes tècnics en 2019 i que ara està planejant un nou començament amb nous socis. «Serà molt emocionant, hi haurà grans canvis», anuncia Habsburg, qui està «convençut» que quatre Aston Martin Vantage també estaran en la graella en 2020.

«Molt més interessant és la qüestió de amb quina evolució començarem i qui la pilotarà. Els canvis que estan fent són totes les coses que no van funcionar el 2019», diu Habsburg. «Per a mi, només hi ha espai per a millorar.»

Però Habsburg, que al gener farà el seu servei militar bàsic en l’exèrcit austríac i, per tant, està aïllat del món exterior, no va voler donar cap informació sobre conceptes importants. D’acord amb la informació de ‘Motorsport-total.com’ R-Motorsport continua treballant en el cotxe per a la temporada 2020. Encara hi ha interrogants, però el problema del motor ja hauria d’estar resolt: Segons una font fiable, es va arribar a un acord amb BMW abans de Nadal.

No obstant això, no sembla estar llest per a la temporada 2020. Això també s’indica en les declaracions d’Habsburg sobre el seu futur personal. «M’han confirmat per telèfon que encara conservo el meu lloc per a l’any vinent«, se sent segur respecte al seu seient d’Aston Martin. «Però no puc signar un contracte encara, mentre no hi hagi la certesa que això succeirà com m’ho imagino«.

No obstant això, està «convençut» que el Grup «funcionarà de manera correcta». Encara estic esperant tots els conceptes Considerables i el contracte, però no hi ha pressió de temps – i tampoc tinc preocupacions». Una afirmació interessant, perquè podria ser difícil aconseguir un seient fix per a la pròxima temporada a finals de gener si el projecte d’Aston Martin al DTM no surt endavant.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments