WRC: Coneix els candidats al títol de la JWRC 2020

El Campionat Júnior WRC de la FIA de 2020 ha acceptat 16 inscripcions per a la prova d’obertura del Ral·li de Suècia, que representen una variada selecció de la pròxima generació de superestrelles dels ral·lis.

Les 16 tripulacions que aspiren a ser la pròxima estrella del Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA representen a 11 països diferents d’Europa i Sud-amèrica. Set dels equips del FIA Júnior WRC de 2019 tornen per a l’any 2020, incloent al subcampió del 2019 i guanyador del Premi Rookie, Tom Kristensson.

El premi

Els participants d’enguany competiran pel premi més important del ral·li: les claus d’un M-Sport Festa R5 Mk II, 200 pneumàtics Pirelli, la inscripció gratuïta per a 5 proves al WRC 3 en 2021. En cas que el campió de 2020 guanyi el campionat del WRC 3 en 2021, se li concediran dues proves amb el M-Sport Ford World Ral·li Team en 2022.

El paquet de premis és una part molt important de la ‘Escala d’Oportunitats’ de M-Sport que proporciona als jovesun camí clar per a tenir èxit en els ral·lis. Quatre dels pilots del 2020 FIA Júnior WRC vénen a través de la beca M-Sport FIA Júnior WRC, que veu a talentosos pilots júnior de campionats nacionals premiats amb un important paquet de beques per a la temporada 2020. Enguany els pilots de la beca M-Sport FIA Júnior WRC són: Ruairi Bell (Gran Bretanya), Sami Pajari (Finlàndia), Marco Pollara (Itàlia) i Ken Torn (Estònia). Per a emfatitzar la importància de la «Escala d’Oportunitats» per a M-Sport, la decoració del Júnior WRC d’enguany s’ha inspirat en l’oficial del M-Sport World Ral·li Team.

De les nou noves tripulacions que s’uniran al FIA Júnior WRC per primera vegada en 2020, tres de les quals debutaran en l’esdeveniment del WRC a Suècia, cinc seran elegibles per al Premi Rookie. El premi Rookie Award permetrà al novell millor classificat en el campionat de 2020 recollir un premi de 15.000 euros per a la seva campanya 2021 del FIA Júnior WRC.

Maciej Woda, director de l’equip de JWRC:

«Aquesta quantitat d’inscripcions per al començament de la temporada en el Júnior WRC parla molt de l’èxit del campionat. Amb el major paquet de premis per al campió de 2020, el FIA Júnior WRC és el trampolí perfecte per a qualsevol pilot que desitgi establir-se en el Campionat Mundial de Ral·lis de la FIA. Amb els nostres socis clau, Ford, Pirelli i Wolf Lubricants, tots ells molt compromesos amb les activitats dels ral·lis en tots els nivells de l’esport, el FIA Júnior WRC és el campionat més accessible que ofereix una gran introducció a tots els aspectes del WRC.

Tenim una impressionant llista d’inscripcions per a la primera prova de la temporada a Suècia, que també és equilibrada en termes de retorns i cares noves. Estic molt entusiasmat amb la lluita pel campionat que s’apropa, ja que he seguit de prop a totes les tripulacions d’enguany en anys anteriors. Sé el que cada pilot és capaç de fer que la lluita del Campionat Júnior WRC de la FIA de 2020, serà la més competitiva fins ara».

La llista d’inscrits

 • Fabio Andolfi
 • Jon Armstrong
 • Ruari Bell
 • Tomasso Ciuffi
 • Lauri Joona
 • Raul Badiu
 • Tom Kristensson
 • Cattie Munnigns
 • Pontus Loonstrom
 • Marco Pollara
 • Sami Pajari
 • Enrico Oldrati
 • Oscar Solberg
 • Martins Seks
 • Ken Torn
 • Fau Zaldivar

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments