Ferrari fitxa a el germà de Leclerc per a la seva acadèmia de pilots

En la seva primera temporada amb Ferrari, Charles Leclerc va aconseguir dues victòries, set poles i va acabar quart en el campionat de F1 de 2019, la qual cosa el va portar a renovar el seu contracte fins 2024 .

Arthur Leclerc va començar tard la seva trajectòria en el món del motor. En la seva primera temporada completa en un monoplaça a la F4 francesa va finalitzar cinquè. Als seus 18 anys s’uneix a Prema, vigent campió de la Fórmula Regional i l’equip amb el que el seu germà es va guanyar l’ascens a la F1 després de dominar la Fórmula 2 el 2017.

Ara, Ferrari ha fitxat a Arthur Leclerc, el seu germà, a la Ferrari Driver Academy , després d’haver aconseguit una victòria, set podis i dues voltes ràpides en la seva primera temporada a la F4 alemanya amb US Racing.

«Estic molt content d’anunciar que competiré a la Fórmula Regional amb un dels millors equips de les sèries júnior», afirma Leclerc, «Vaig fer el meu primer test en monoplaces amb Prema fa dos anys i sempre he somiat amb córrer amb ells».

«És una gran oportunitat per a mi i estic orgullós d’anunciar que em vaig a unir l’Acadèmia de pilots de Ferrari. Estic molt agraït pel suport i la confiança que m’han donat. Estic desitjant tornar a competir «.

El director de l’equip, Angelo Rosin , va afegir: «Estem desitjant tenir-lo en el nostre projecte de talents. En les primeres etapes de la seva carrera va aprofitar al màxim les seves possibilitats, de manera que confiem en el potencial per 2020, especialment tenint en compte com ho vam veure exercir-«.

Un altre pilot que s’uneix a la FDA a Prema és el suec Dino Beganovic. Després de tres anys al Mundial de kàrting, el jove de 15 anys completarà la seva primera temporada en monoplaces competint en la F4 italiana, alternat amb algunes participacions a la F4 alemanya.

Ferrari també va confirmar que el brasiler de Gianluca Petecof manté la seva plaça al programa. El pilot de 17 anys s’unirà a Leclerc en l’europeu de Fórmula Regional, també amb Prema, on van aconseguir el títol de forma dominant amb Frederik Vesti l’any passat

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments