F1: Ferrari li fa un homenatge a la tricolore per la presentació del seu monoplaça

Ferrari ha anunciat aquest dimarts el lloc i l’hora de la presentació del seu nou monoplaça de Fórmula 1, amb el qual aspiren a destronar a Mercedes.

L’escuderia italiana ja va ser la primera a revelar la data de presentació del seu nou monoplaça per a la temporada 2020 de Fórmula 1 a mitjan desembre de 2019. 

El nou cotxe sortit de Maranello veurà la llum el dimarts 11 de febrer a partir de les 18.30. El lloc triat per a això és el Teatre Municipal Romolo Valli de la ciutat de Reggio Emilia. 

«Hem triat Reggio Emília perquè fa 223 anys en aquesta ciutat va ser on la tricolor va néixer, per a després ser adoptada com la bandera que va unificar Itàlia. Per això, el Teatre Valli és el lloc perfecte per a revelar l’últim cotxe de Scuderia Ferrari».

La presentació es podrà seguir en streaming, com en anys anteriors. 

Ferrari tornarà a portar a més la pintura mat de 2019 amb la finalitat d’estalviar pes, ara que el pes mínim augmenta 2 kg.

La temporada passada, Ferrari va mostrar el seu SF90 de 2019 un divendres, tres dies abans d’iniciar-se els test hivernals. Enguany les proves comencen el 19 de febrer, per la qual cosa aquesta vegada serà un dels primers monoplaces que coneguem.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments