VW Tiguan 2020: SUV amb tocs del Golf 8

Seguim coneixent nous detalls d’una de les novetats més esperades de l’any, el renovat Volkswagen Tiguan. Si bé no es tractarà d’una nova generació, sinó d’una actualització de la que es va llançar al 2016, el SUV evolucionarà en bastants apartats abans de, definitivament, presentar un nou model no abans dels anys 2021 o 2022.

Tot i que encara no hi ha dates confirmades, l’estrena del Volkswagen Tiguan 2020 podria avançar-se a la primavera, des d’Alemanya apunten com més previsible que es presenti durant la segona meitat d’aquest any. Després de l’arrencada comercial de la nova família ID elèctrica i del Golf 8 , serà la tercera gran aposta de la marca alemanya.

En el portal francès L’Argus.fr ja han pogut caçar les primeres unitats encara camuflades del VW Tiguan en última fase de proves, el que dóna una idea de la proximitat ja de la seva estrena al mercat.

VW Tiguan 2020: amb tocs del Golf 8 i Touareg

En el nou Volkswagen Tiguan 2020 veurem ja també detalls de el nou estil de la marca. La renovada imatge prendrà ia nous elements vistos en l’últim Touareg i també per descomptat en el nou Golf 8. A més, com ja passa amb tots els seus nous cotxes, el renovat Tiguan també adoptarà òbviament els nous logotips de VW , que es van anunciar durant la presentació del primer elèctric, el ID.3 compacte.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments