CIRCUITS – 24H de Daytona: Acura comença liderant en els primers lliures

Els primers entrenaments lliures de les 24H de Daytona s’han fet sota la pluja, la qual cosa no ha impedit que Juan Pablo Montoya col·loqués a l’Acura #6 en la part més alta de la taula de temps.

Ha estat amb una pista mullada que els pilots han rebut el primer dia d’acció real en el Daytona International Speedway. La pista s’ha assecat durant tota la sessió, però durant la primera hora els pilots han hagut de tenir una cura especial.

En el DPi l’Acura #6 ha marcat el millor registre ( 1.49.917 ) seguit del Mazda #77, amb Olivier Pla a 0.039 segons de la referència. Tancant el top 3 està el millor Cadillac, el #85, amb Tristan Vautier a 0.399 segons del millor temps. El «Caddy» #5 de João Barbosa ha fet la quarta posició i el #31 de Filipe Albuquerque no ha sortit a la pista.

En GTLM el Porsche ha arrencat de la millor manera amb tots dos cotxes ocupant les primeres posicions (1.57.031 per al #912 de Laurens Vanthoor) i el Corvette #3 ha tancat el top 3 amb Antonio García a 0.960 seg.

En GTD el WRT Audi #88 ha liderat al final de la sessió amb Mirko Bortolotti registrant 1.58.763. L’Aston Martin #98 de Pedro Lamy ha estat 10è (+1.361, temps d’Andrew Watson) i el #57 d’Álvaro Parente ha donat només dues voltes d’instal·lació, sense cap temps registrat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments