WRC: Breen amb Hyundai al Ral·li de Suècia 2020

Hyundai Motorsport ha confirmat que Craig Breen pilotarà el tercer i20 world ral·li car en el Ral·li de Suècia (13 – 16 de febrer) en lloc del nou vegades campió del món Sébastien Loeb.

El director de Motorsport, Andrea Adamo, ha confirmat que la decisió és de caràcter tàctic. L’irlandès no va començar la temporada en la primera cita en el Ral·li de Montecarlo el passat cap de setmana i, per tant, iniciarà la prova de Torsby darrere dels pilots d’oficials que van competir als Alps francesos.

S’unirà al guanyador del Monte, Thierry Neuville, i al defensor del títol mundial, Ott Tänak, a l’equip. Loeb, que originalment va ser inscrit per Hyundai, no prendrà la sortida.

Adamo va dir: «Hem pres la decisió d’afegir a Craig Breen a la nostra alineació per al Ral·li de Suècia juntament amb Thierry i Ott en un intent de presentar la formació més competitiva possible per a la prova i amb les millors opcions disponibles per a la posició en la carretera.

«Hem optat per portar a Craig basant-nos en la seva actuació a Suècia 2018, quan va acabar en segon lloc, i en el potencial que va mostrar amb el nostre i20 Coupe WRC la temporada passada».

Craig Breen va pilotar dues vegades per a Hyundai en 2019

Breen va pilotar per a Hyundai en dues ocasions la temporada passada, protagonitzant una gran actuació a Finlàndia, on va desafiar el lideratge abans de penalitzar per a ajudar a l’equip. Va tornar amb un i20 a Gran Bretanya, on era quart quan es va sortir i va caure a la vuitena posició al final.

L’irlandès també tenia previst pilotar un i20 de fàbrica a Austràlia abans que l’esdeveniment es cancel·lés a causa dels incendis forestals.

Breen: «Estic molt content d’estar de tornada amb el cotxe i tenir una altra oportunitat de demostrar el que podem fer en el WRC. Després de l’any passat, Andrea em va preguntar si confiava en ell. Per descomptat que sí, i ell ha demostrat, una vegada més, que és un home de paraula.

«No puc agrair-li a ell i a l’equip prou la fe que han mostrat en Paul (el seu copilot Nagle) i en mi mateix.

«Hem vist a Montecarlo l’especial que és aquest equip i el que significa per a Andrea. Ser part d’això és fantàstic per a mi. Aquí és on vull estar ara i faré el que sigui necessari per a romandre en aquest brillant equip».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments