WRC: L’organització del Ral·li de Suècia treballa a tota màquina

L’organització del Rallye de Suècia (13 – 16 de febrer) està treballant a tota velocitat en la preparació de la segona prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis que se celebrarà a la regió de Värmland a Suècia i a l’altre costat de la frontera a Noruega.

Malgrat el recent clima càlid fora de temporada, els organitzadors del ral·li confien que els actuals pronòstics de clima més fred que s’apropen portin carreteres congelades i també una mica de neu abans de la prova.

El director general del Ral·li de Suècia, Glenn Olsson, va estar la setmana passada en el Ral·li de Montecarlo, que va obrir la temporada del WRC, consultant als principals interessats, a la FIA i al promotor del WRC, així com als equips dels constructors, sobre les condicions actuals i els diversos escenaris previstos.

Tant la FIA com el promotor del WRC van donar el seu suport unànime perquè el Ral·li de Suècia continuï, sempre que les condicions meteorològiques permetin el desenvolupament segur de la prova.

«Informarem i consultarem contínuament al promotor de la FIA i del WRC i si el temps evoluciona segons el pronòstic, no veiem cap problema perquè la prova es desenvolupi segons el que es preveu», va dir Olsson.

«El temps és, per desgràcia, un aspecte del ral·li que no podem controlar, però tota la nostra organització està treballant dur per a preparar una altra gran edició del Ral·li de Suècia, tant per als competidors com per als afeccionats», va afegir.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments