CIRCUITS: El Circuit Barcelona-Catalunya es renova per al 2020

El Circuits’ha renovat per tal de disminuir el consum i augmentar la potencia.

El Circuit de Barcelona-Catalunya estrena una nova aparença al pit lane. Tots els boxs tenen un frontal completament nou, ja que s’han substituït les antigues portes per unes noves motoritzades.

Aquesta remodelació suposa un canvi d’imatge i una millora d’ús. Les noves portes passen de ser manuals a automàtiques, a més integren una altra porta seccional per a vianants, la qual cosa facilita l’entrada i la sortida als garatges. En la part superior, s’ha deixat una entrada de llum natural.

Amb els principis de gestió sostenible i compromís amb el medi ambient, el sistema d’il·luminació dels garatges també s’ha substituït. S’han instal·lat llums LED, amb un consum molt inferior i un rendiment superior.

L’estrena pública de tots aquests canvis es farà oficial en tot just unes setmanes, quan arrenqui el primer esdeveniment esportiu del calendari 2020 amb la disputa de sis jornades de Formula 1 pre-season testing.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments