Els SUV de Dongfeng i BAIC s’aprofiten de la nova tendència elèctrica

El naixement d’aquest grup ha estat motivat per l’oportunitat de negoci que obre el nou marc regulador de sector de l’automòbil, en el que els cotxes elèctrics han de guanyar terreny a altres sistemes de propulsió, particularment els dels motors tèrmics -per les amenaces a les marques de sancions a les emissions mitjanes superiors als 95 gr/km de CO2 -, més enllà de la restricció de pas a les ciutats o les mesures ajudaran a accelerar la seva implantació.

No obstant això, al costat de vehicles elèctrics -i, de fet, tots els models venuts amb la marca Invicta ho seran-, també es comercialitzaran models amb sistemes de propulsió tèrmics que, un cop aquí, podran adaptar-se per l’ús de gas liquat, podent així comptar amb la etiqueta ECO. Entre els turismes elèctrics estaran els Invicta ZD D2S, un biplaça de 2,81 metres amb bateria de ions de liti de 27 kWh i autonomia per a 250 km. Estarà a la venda per 18.490 euros amb quatre anys de garantia . D’aquest model està en fase d’homologació una versió de quatre places i, lògicament, major longitud.

dongfeng

Els models de la marca DFSK de Dongfeng seran una de les potes de el grup Invicta. Aquest grup industrial xinès és un dels quatre majors productors d’automòbils d’aquest país i, a més, en l’actualitat posseeix un 6 per cent de l’accionariat de grup PSA / FCA després de la seva fusió, de manera que es converteix en un dels majoritaris.

El primer model de DFSK a la venda serà el 580, un SUV de set places, amb motor 1.5 de 146 CV -d’origen Mitsubishi- i canvi automàtic CVT. Estarà a la venda amb un preu de 24.500 euros en el cas de la versió Luxury i 26.500 de la Lustrous. Per la seva banda, el DFSK IX5 , una mica més petit, comptarà amb un motor 1.5 TGDI de 151 CV , també lligat a una caixa CVT, arrencarà de 18.500 euros . Tindrà una garantia de quatre anys, ampliable a set amb un finançament específic.

dongfeng

El grup Invicta Motor començarà la importació dels Bejining Automobile Industry Company (BAIC) amb el X 55 , a l’espera de la homologació de l’X3, un SUV B també amb un 1.5 turbo de 100 CV i CVT . L’ X55 costarà 22.990 euros , té una mida compacte i, si bé compta amb un motor de gasolina 1,5 litres, en el futur també disposarà d’una versió elèctrica: denominada EX5, tindrà un motor de 218 CV i una autonomia de 415 km (NEDC).

Addicionalment, està previst que es posin a la venda els Invicta IEV, un SUV de 4, 13 metres exclusivament elèctric amb abast de 300 km (NEDC) i motor de 116 CV que costarà 32.990 euros; els Metropolis Spirits amb autonomia elèctrica de 120 km, microcotxes que costaran 7.990 euros i la gamma Nextem, de comercials també exclusivament elèctrics , amb abast de fins 270 km. Aquest model, de 3, 88 m, pot carregar fins a 1. 050 quilos i el seu preu part de 20. 564 euros. Tots ells amb tres anys de garantia. Aquesta oferta de turismes i comercials de Invicta es completarà amb scooter elèctrics el preu estarà entre els 1.990 i 4.250 euros.

Avui la xarxa de concessionaris del grup Invicta Motor compta amb més de 20 instal·lacions.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments