WRC: La FIA ha de decidir sobre el Ral·li de Suècia 2020

Tot i que l’organització del Ral·li de Suècia i la FIA mantenen un discurs molt reflexiu, el cert és que el pròxim esdeveniment del Mundial té problemes greus per resoldre, ja que bona part de les seccions es troben, com es pot veure a les imatges, sense neu. Aquestes fotos són d’aquests dies, a les especials 10/13, a prop de Hagfors. A partir d’aquí, o bé el temps canvia dràsticament o no es farà la carrera programada 13 a 16. No es coneix bé com Michelin podria solucionar el problema dels pneumàtics, però la FIA té una decisió per prendre i no serà fàcil.

Fins i tot si el temps empitjora, es necessiten temperatures molt negatives durant molt de temps perquè el gel es formi a la part superior del terra i, a continuació, esperar que hi hagi neu. L’última vegada que es va suspendre la prova va ser al 1990, precisament per la falta de neu.

Si pensem que aquest tipus de coses està passant cada vegada més sovint a la prova sueca, potser no és una mala idea arribar a un acord amb els organitzadors del Àrtic Ral·li, una prova que es disputa en una localització on és molt més difícil que la neu falti, tot i que no la zona potser no té una «estructura» hotelera per rebre la caravana del WRC. Una vegada més, esperem i veiem què resol la FIA.

Fotos Niclas Säker / Rally Suecia 2020

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments