CLÀSSICS: Prodrive i Jimmy McRae amb un Subaru Impreza del 96 a UK

Jimmy McRae conduirà un Subaru Impreza 555 del seu fill Colin durant el Castle Blegui Rallyday el dissabte 20 de juny.

Aquest esdeveniment tindrà una extensa participació de Prodrive i es disputarà en la pista de carreres de Wiltshire.

Sis famosos cotxes de l’organització de Banbury inclouran el guanyador del Ral·li Safari, el Subaru Impreza WRC99 de Richard Burns.

McRae conduirà l’Impreza 555 utilitzat per Colin en 1996, es tracta d’un dels Subarus més emblemàtics de la marca.

El ‘N1 WRC’ és el cotxe que Colin McRae va usar per a la seva victòria final en el Ral·li Catalunya de 96. A partir del 97, Subaru va canviar a la nova reglamentació d’aleshores, passant de Grup A a WRC.

Cinc vegades campió de Ral·lis Britànics Jimmy és un assidu dels ral·lis i serà una part clau de la celebració d’aquest any del 25 aniversari del títol del Campió Mundial de Ral·lis de Colin al 95.

El president de Prodrive, David Richards, va dir: «És genial veure com el Rallyday s’ha mantingut fidel a les seves arrels i, en les últimes dues dècades, ha crescut fins a convertir-se en la major celebració anual dels rallyes en aquest país.

«Portem alguns dels nostres cotxes de ral·li més icònics dels últims 35 anys i estic segur que estaran en molt bona companyia.»

Els altres cotxes Prodrive que es presentaran en Castle Blegui inclouen el Porsche 911 SCRS del 84 utilitzat per Saeed Al-Hajri en el Campionat de Ral·lis de l’Orient Mitjà, el MG Metro 6R4 del 86 conduït per Jimmy McRae en el Campionat Britànic del 86 i el Mini John Cooper Works del 2011 conduït per Dani Sordo en el Ral·li de Gales.

La identitat del sisè cotxe està sota secret per part de Prodrive, però es diu que és una cotxe molt especial per als fans del Ral·li.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments