WRC: El Ral·li de Suècia 2020 segueix endavant amb un recorregut escurçat

El Ral·li de Suècia de la setmana vinent (13 – 16 de febrer), la segona ronda del Campionat Mundial de Ral·lis, es durà a terme després d’una inspecció positiva sobre el recorregut de l’esdeveniment per part de la FIA el dimarts.

Després d’unes setmanes de clima càlid fora de temporada a la regió de Värmland a Suècia i a l’altre costat de la frontera a Noruega, el delegat esportiu de la FIA, Rautiainen, va inspeccionar les especials per a comprovar les condicions de l’única ronda d’hivern pur del WRC.

El seu informe va ser discutit pels organitzadors del Ral·li de Suècia, la FIA, el promotor del WRC i els equips la tarda de dimarts i s’ha acordat una proposta de recorregut.

El ral·li inclourà quatre dies de competició, com estava previst originalment, amb un itinerari modificat. El nou horari inclourà uns 180 km de trams i es donaran punts complets de campionat.

El ral·li s’inaugurarà el dijous a la nit amb la tradicional cerimònia de sortida i l’etapa especial cara a cara a l’hipòdrom de Karlstad.

El divendres hi haurà un pas matinal per les etapes noruegues de Hof-Finnskog i Finnskogen i la prova de Nyckelvattnet a l’altre costat de la frontera a Suècia. El dia es completarà amb l’etapa Torsby Sprint, que acaba en l’entrada del parc d’assistència.

El dissabte es seguirà un recorregut idèntic, i diumenge hi haurà dos passades pel tram de Likenas que completaran l’esdeveniment. El segon pas per Likenas serà la Power Stage.

«És fantàstic poder confirmar que el Ral·li de Suècia seguirà endavant», va dir el CEO de l’esdeveniment, Glenn Olsson.

«Molta gent ha treballat molt dur durant els últims dies perquè puguem aconseguir aquesta fita, i estic encantat que els fans, els televidents i els competidors puguin gaudir d’un de les proves més espectaculars i ràpides del WRC».

ITINERARI

DIJOUS
SSS Karlstad

DIVENDRES
Hof Finnskog 1
Finnskogen 1
Nyckelvattnet 1
Torsby Sprint

DISSABTE
Hof Finnskog 2
Finnskogen 2
Nyckelvattnet 2
Torsby Sprint

DIUMENGE
Likenas 1
Likenas 2 ( New Powerstage )

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments