CATALÀ: Prèvia Ral·li Lloret de Mar 2020, el retorna d’un clàssic

Tot està a punt perquè a les 17.00 hores del pròxim divendres, 7 de febrer, doni inici el Ral·li Lloret de Mar que es desenvoluparà al llarg de dues jornades, amb un recorregut format per trams mítics i 149 km de velocitat repartits en 12 especials. El ral·li, que constarà de 657 km de recorregut total, s’iniciarà des del podi instal·lat en el Passeig Marítim de la capital de la Costa Brava, que torna a convertir-se en la capital catalana del món dels ral·lis.

Organitzat per V-Line Org., amb l’aval i total implicació de l’Ajuntament de Lloret, en el Ral·li Lloret de Mar participaran 90 equips en la que serà la primera prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, oberta a les especialitats de Velocitat i Regularitat per a cotxes moderns i clàssics, així com la d’exhibició denominada Legend.

En celebrar-se pocs dies després del temporal Glòria, les importants afectacions derivades de les pluges torrencials s’han fet notar en una bona part de les carreteres de les Guilleries i del Montseny, la qual cosa ha obligat a realitzar un lleuger canvi en l’itinerari del primer dia del ral·li que afecta els trams “Coll de Ravell” i “Collsaplana”.

L’organitzador ha hagut de fer un important esforç que, amb la col·laboració de les autoritats pertinents i actuant amb agilitat i professionalitat, permet presentar una alternativa que garanteix la celebració de totes dues especials, molt apreciades entre el públic aficionat als ral·lis i els equips participants. A aquesta actuació contrarellotge de V-Line Org. s’ha sumat la bona disposició dels veïns i de les entitats governamentals que controlen carreteres i trànsit a la zona.

Canvis obligats que fan l’itinerari més interessant

Encara que sobre un mapa pugui semblar que pràcticament no hi ha hagut canvis, la realitat és que en la primera etapa es concentren dues modificacions significatives a l’itinerari original, la qual cosa deriva en una lleugera modificació a nivell de quilometratge i horaris, finalitzant l’etapa mitja hora més tard del que estava previst inicialment. “Collsaplana” guanya 2 quilòmetres, ja que en comptes d’acabar a Sant Hilari Sacalm ho farà a Coll de Ravell després de marcar-se com cronometrat el Pla de les Arenes, una configuració de tram que feia més de 15 anys que no es realitzava i que precisament per aquest motiu li atorga un gran atractiu esportiu. Això comporta també que aquest tram passi a anomenar-se “Collsaplana-Ravell”.

S’adjunten tres documents en pdf referents a la informació sobre les últimes informacions del ral·li quant a itinerari i inscrits, la ficha tècnica d’aquesta 7a edició i la història i el palmarès. També s’acompanya l’itinerari definitiu.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments