WRC: Toyota comença els test del seu Yaris WRC 2021

Per a sorpresa de tots, l’equip de Toyota ha revelat les primeres imatges del seu nou Yaris WRC que estarà en el campionat mundial a partir de la temporada 2021.

Basat en la nova versió GR dels Yaris, aquest nou WRC va realitzar les seves primeres proves aquesta setmana sobre la neu finlandesa. A càrrec del pilot desenvolupador de la marca japonesa, l’ex-pilot oficial Juho Hänninen qui va tenir l’oportunitat de fer aquests primers quilòmetres.

«Amb el llançament del Yaris GR en el Saló de l’Automòbil de Tòquio, volíem assegurar-nos que el nostre World Ral·li Car comparteixi la funcionalitat amb un cotxe d’aquest tipus disponible per als usuaris de Toyota a tot el món. Volem conduir en els ral·lis de tot el món amb un cotxe el més semblant possible al qual hem desenvolupat per a les carreteres», va dir Tommi Makinen.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments