Les GSeries arriben a la seva tercera prova d’aquest 2020

Els equips i pilots que segueixen de manera habitual les Crèdit Andorrà GSeries 2020, començaran els dies 8 i 9, una veritable marató que els portarà a competir tots els caps de setmana del mes de febrer. El tercer meeting del calendari ha de començar a establir diferències en les respectives classificacions provisionals.

Aquest no és el cas de la categoria reina (GS), en la qual el domini que ha exhibit Xevi Pons, fins al moment, el fa ser el màxim aspirant al triomf. Si Xevi ha aconseguit 2 triomfs de 2 possibles, en la GIAND, de moment, no hi ha cap pilot que hagi aconseguit repetir en el podi. Sens dubte, l’emoció en la majoria de les categories està garantida fins al final.

Doble traçat per al cap de setmana. El del dissabte inèdit.

Els organitzadors no escatimen esforços per a oferir, als participants de la present edició de les Crèdit Andorrà GSeries, traçats diferents en cada meeting, a més d’una pista en les millors condicions. Esmentar que fins al moment la climatologia no ajuda massa.
Per a aquest tercer meeting, hi haurà dos traçats diferents, un per a les categories que competeixin en horari de tarda i nit (GS, GIAND i 2RM) i un altre per a la jornada matinal del diumenge (SBS i CC). La longitud dels dos traçats no superarà els 800 metres, en concret: 763 metres i 694 metres respectivament.

Cal esmentar que el traçat, en el qual es competirà el dissabte a la tarda/nit, és inèdit. La nova variant de la zona nord de l’escenari del Port d’Envalira es va asfaltar el passat estiu i, fins avui, no ha estat inclosa en cap esdeveniment esportiu.

En tots dos casos els pilots disputaran la prova en sentit contrari al que han estat competint en els dos primers meetings. La diferència principal entre tots dos traçats del cap de setmana estarà en la recta de contra-meta, en la qual el dissabte es farà la part més tècnica abans d’arribar a la zona VIP, mentre que el diumenge s’anirà de manera directa des del primer revol de dretes del traçat fins al referit edifici.

Destacar a més que la parabòlica, en aquest cas donaria entrada a la recta de meta, no es farà completa.  L’enllaç amb l’esmentada recta de meta es produirà just en el seu inici, després de superar la part més tècnica de la zona nord del traçat del Port d’Envalira.

Els horaris intocables.

Així doncs, el traçat serà completament diferent, tot el contrari que els horaris. En aquest aspecte, es mantindran els mateixos timings utilitzats en els dos primers meetings. Les categories GS, GIAND i 2RM, iniciaran les verificacions a les 16.30 hores del dissabte, per a finalitzar la seva participació sobre la mitjanit del mateix dissabte.
Els equips de les categories SBS i CC seran citats a les 7.30 hores del diumenge, mentre que la cerimònia de lliurament de trofeus als vencedors, està prevista sobre les 13.00 hores.

Albert Llovera i Raul Ferré estaran a la graella dels GIAND.

Després de la seva participació al Dakar Saudita, Albert Llovera tornarà al Circuit Andorra amb ganes de recuperar les millors sensacions en un escenari que coneix bé. Per la seva part Raul Ferré, fins ara clar dominador de la categoria Car Cross, ha decidit canviar de mecànica i competirà, en la G3, al volant d’un GIAND.

Precisament aquesta categoria era, fins al moment, de les més competides en les Crèdit Andorrà GSeries 2020. Amb l’arribada dels pilots andorrans, l’emoció a la pista pujarà molts enters.

Com queda dit, l’activitat a les instal·lacions administratives del Circuit Andorra s’iniciarà a les 16.30 hores del dissabte (dia 8), Una vegada superat aquest tràmit inicial els pilots ja se centraran en el nou traçat a superar durant les hores següents.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments