CATALÀ: Albert Orriols deixa el Campionat de Catalunya

El pilot osonenc ha decidit deixar la competició de forma regular

Un dels grans animadors del Campionat de Catalunya de Ral·lis, l’Albert Orriols, ha decidit penjar el casc aquesta temporada 2020 de forma regular. En un breu comunicat, el pilot ha destacat les desavinences succeïdes en les últimes temporades, aquestes decisions que s’han pres considera que l’han afectat directament de forma negativa.

On sí podrem seguir gaudint de la seva presència és en les dos proves de casa, el Ral·li Sprint de Sant Julià, que es celebrarà el proper 1 de març, i en el Ral·li Osona de primers de Juliol de 2020.

Les paraules d’Orriols:

Aquesta temporada no participarem en el Campionat de Catalunya de Ral•lis, per aquest motiu ja no hem estat a la sortida del primer ral•li del campionat, no compartim el que ha vingut succeint en el mateix del qual n’estem molt decebuts, aprofitarem doncs per intentar marcar-nos nous objectius que ens facin gaudir i il•lusionar de nou, això no treu que farem els 2 ral•lis de casa(R.Osona-RS.St.Julià). Ens veiem els trams. Salut i Gas amics!!!

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments