Fórmula 1: Mercedes presenta els colors de la temporada 2020

Mercedes va presentar ahir els nous colors per a la temporada 2020. L’equip alemany va presentar oficialment a INEOS com a nou soci i va mostrar l’esquema de colors per a la nova temporada.

El monoplaça de 2020 ja no té un gris metàl·lic, sinó un gris mat. INEOS introdueix una mica de vermell i Petronas continua sent el nom principal en els laterals del cotxe.

Parlant sobre la nova associació amb Mercedes, el president de INEOS, Sir Jim Ratcliffe, va dir:

«Quant a Mercedes, tenim una gran admiració per una fantàstica empresa d’enginyeria que ha estat en el cim i ha tingut molt d’èxit en l’esport.

Toto Wolff, cap de Mercedes, va reiterar el compromís a llarg termini del fabricant alemany amb la F1.

«Estem en això a llarg termini», va dir Wolff. «Això és el que fem, construïm cotxes de carreres i cotxes de carretera. La Fórmula 1 és la plataforma ideal per a l’enginyeria híbrida, alguna cosa que no es comunica prou perquè es va descuidar en els primers temps de l’era híbrida. És alguna cosa que hauríem d’emfatitzar més. Ens agrada la plataforma, però al mateix temps estem negociant amb els titulars dels drets i hi ha coses que han de ser resoltes. Però l’associació és alguna cosa que mostra el nostre desig de continuar el nostre viatge en la Fórmula 1.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments