DTM: Aberdein fitxa per BMW per al 2020

El pilot sud-africà Jonathan Aberdein ha passat d’Audi a BMW, on emprendrà una campanya completa de DTM com a pilot en 2020.

El jove de 21 anys es va establir ràpidament com el pilot novell més impressionant de la temporada 2019. Conduint per a l’equip de clients d’Audi WRT, va obtenir bons resultats acabant regularment entre els 10 primers, sent a final de temporada en el desè lloc general en la classificació de pilots.

És l’últim pilot confirmat com a part de l’equip de treball de sis pilots de BMW, que també inclou al bicampió del DTM Marco Wittmann, Philipp Eng, Glock, Sheldon van der Boga i Lucas Auer, que torna a la sèrie després d’una absència d’una temporada.

«BMW m’ha donat una increïble oportunitat de convertir-me en un pilot oficial de BMW el 2020 i estic molt agraït per això», va dir Aberdein. «Estic extasiat de participar en una altra temporada de DTM, i tractaré d’aprofitar el meu any de novell del 2019.»

El director de BMW Motorsport, Jens Marquardt, va afegir:

«Estic encantat que hàgim pogut donar el nostre últim seient de treball lliure del DTM a un jove pilot de carreres tan prometedor i extremadament talentós. Jonathan va demostrar el seu potencial de manera emfàtica en el DTM de la temporada passada, quan va desafiar repetidament als seus companys d’equip i sovint els va vèncer. Estic segur que serà una gran addició a la nostra forta alineació de pilots».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments