F1: El GP de la Xina 2020 queda ajornat pel coronavirus

El Gran Premi de la Xina de 2020, que estava programat per al 17-19 d’abril, ha estat posposat com a resultat del nou brot de coronavirus.

El promotor del Gran Premi de la Xina, Juss Sports Group, va sol·licitar oficialment l’ajornament després de les converses en curs amb la Federació d’Esports d’Automòbils i Motocicletes de la República Popular de la Xina (CAMF) i l’Administració d’Esports de Xangai.

Enmig de les contínues preocupacions sobre la salut i amb l’Organització Mundial de la Salut declarant el coronavirus com una emergència sanitària mundial, la Fórmula 1, juntament amb l’òrgan rector de la FIA, van decidir conjuntament acceptar la sol·licitud d’ajornament a fi de garantir la salut i la seguretat del personal itinerant, els participants en el campionat i els afeccionats.

La Fórmula 1 i la FIA continuaran col·laborant estretament amb els equips, el promotor de la carrera, el CAMF i les autoritats locals per a vigilar la situació a mesura que es desenvolupi, i totes les parts estudiaran la viabilitat de possibles dates alternatives per al Gran Premi a la fi d’any en cas que la situació millori.

«El Gran Premi de la Xina sempre ha estat una part molt important del calendari de la F1 i els afeccionats sempre són increïbles», va dir la Fórmula 1 en un comunicat. «Tots esperem córrer a la Xina tan aviat com sigui possible i desitgem a tots al país el millor durant aquest difícil moment.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments