F1: Red Bull presenta el RB16 per al 2020

Red Bull ha publicat la primera imatge del RB16 que Max Verstappen i Alex Albon conduiran per a la temporada de F1 de 2020 amb l’esperança d’assegurar a l’equip un primer títol des de 2013.

Durant tres temporades consecutives, Red Bull ha acabat tercer en el campionat. Però amb l’estabilitat de les regulacions i el final del que el director de l’equip Christian Horner va dir un «any de transició» amb Honda en 2019, el RB16 podria ser el cotxe que li doni a Red Bull un campionat… o dos.

UNA EVOLUCIÓ DEL COTXE DE LA TEMPORADA PASSADA

S’espera que el cotxe segueixi la mateixa filosofia que es va veure en el RB15 de l’any passat, amb l’equip esperant que el RB16 pugui basar-se en l’èxit del seu predecessor, que Verstappen va conduir a tres victòries a Àustria, Alemanya i el Brasil, així com a les dues primeres pole positions de la seva carrera.

El RB16 també serà el segon Red Bull que serà impulsat per Honda, el fabricant japonès d’unitats de potència que ha mostrat un impressionant ritme de desenvolupament a l’esquena dels Red Bulls (i Toro Rossos) l’any passat, el que ha portat al fet que l’associació s’ampliï fins a finals de 2021.

El cotxe serà pilotat per Verstappen en el circuit de Silverstone avui, abans de publicar els seus primers temps competitius el 19 de febrer, quan comencin les proves de pretemporada per al 2020 en el Circuit de Barcelona-Catalunya.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments