Hyundai Tucson 2020: canvis esportius pel SUV

El Hyundai Tucson, un dels SUV més populars, es renova al començament d’aquest any 2020 amb una reconfiguració en la gamma. La predominant novetat la trobem en la seva versió de marcat component esportiu N Line, que passa a estar disponible amb un nombre major de motors .

Per al mercat europeu, el Hyundai Tucson 2020 en el seu versió N Line també es pot combinar ara amb el motor de gasolina atmosfèric 1.6 GDI de 131 CV i el dièsel amb sistema d’hibridació lleugera Gentle-Hybrid de 48 V 1.6 CRDi de 115 CV. Anteriorment, la variant N Line també es podia combinar amb els dièsel micro-híbrids de 48 V 1.6 CRDI de 136 CV i 2.0 CRDi de 185 CV , a més del gasolina turbo 1.6 T-GDI de 177 CV.

Hyundai Tucson 2020: canvis de gamma per al SUV

Andreas-Christoph Hofmann, Vicepresident de Advertising and màrqueting i Productes de Hyundai Motor Europa, analitza els canvis de gamma al Hyundai Tucson 2020:

Sabem que ara més que mai, la personalització i la llibertat d’elecció són el més important per als nostres clients. A l’fer que el popular acabat N Line estigui disponible amb una gamma tan àmplia de motors al Tucson, el model més venut, estem demostrant el nostre compromís de proporcionar als clients productes que satisfacin les seves demandes «.

Hyundai Tucson N Line

Per Hyundai, el Tucson és un dels models clau, ja que és el seu vehícle de tipus SUV més venut a Europa. Aquest model va ser el primer d’aquest tipus a estrenar la versió N Line, una variant que es distingeix pels següents elements específics a nivell de disseny ia nivell de equipament .

El acabat N Line compta amb elements exteriors i interiors de disseny exclusiu, a més d’unes llandes d’aliatge de 18 i 19 polzades amb acabat en negre, para-xocs redissenyats amb fars i llums diürnes i una graella fosca amb disseny de malla. A l’interior del Tucson N Line, destaquen els seients esportius de cuir i teixit Alcántara i els repunts en vermell al volant i els seients. Els pedals esportius en alumini i la palanca de canvis N embolicada en cuir i amb detalls en vermell també formen part de les «pintures de guerra» d’aquest SUV esportiu.

Petits ajustos en la direcció i en les suspensions, amb un tarat una mica més ferma que la resta de la gamma Tucson, distingeixen la versió esportiva N Line.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments