WEC: Rebellion deixarà la competició després de les 24h de Le Mans 2020

Després d’un cicle complet de 13 anys en l’esport del motor, la consciència de marca de REBELLION ha augmentat fortament i ha aconseguit un nivell molt satisfactori. De fet, REBELLION Racing ha estat un dels principals actors en les carreres de resistència des de la creació del Campionat en 2012, i un dels únics equips privats que ha desafiat el domini dels fabricants oficials. L’equip ha estat victoriós en prestigioses carreres als Estats Units i també s’ha enfrontat a les dunes del Dakar. REBELLION Racing detindrà totes les seves activitats en competició després d’una última aparició en les llegendàries 24 hores de Le Mans al juny.

REBELLION eventualment dirigirà la seva atenció a altres desafiaments amb el desig de posar el seu ADN rebel en el centre de les seves implicacions.

Alexandre PESCI, President de la Corporació REBELLION

«L’esport del motor ha estat un gran recurs per a REBELLION. Els circuits han estat aparadors excepcionals i un important altaveu per a la nostra marca amb un públic molt ampli. El retorn de la inversió d’aquestes activitats en el negoci dels esports de motor ha estat més que satisfactori. Ens estem donant temps per a redefinir els objectius del nostre negoci, però els efectes d’aquesta decisió seran immediats per al departament de competició tan aviat com la temporada del WEC acabi. No són decisions fàcils de prendre i ens entristeix no poder complir amb els nostres compromisos passats durant els pròxims anys.»

Calim Boudhadra, CEO de la Corporació REBELLION

«L’estratègia de la marca REBELLION CORPORATION ha de canviar! Les 24 hores de Le Mans 2020 seran la nostra última carrera i farem un punt d’honor per a acabar l’aventura de resistència amb una nota positiva i enriquir un ja excel·lent registre d’objectius assolits. Volem agrair als nostres socis per haver confiat en nosaltres i per haver assumit tants desafiaments juntament amb un esperit rebel. Com a equip privat, estem orgullosos d’haver escrit una pàgina en l’esport del motor. Estic convençut que el desafiament de la marca PEUGEOT en el WEC serà un gran èxit en el futur, al qual lamento no poder-hi assistir.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments