F1: Racing Point presenta el seu monoplaça per al 2020

Racing Point ha presentat el seu monoplaça per al 2020 amb el seu característic color rosa.

L’equip ha organitzat el seu llançament aquest dilluns a la vora del Llac Mondsee, seu de la companyia austríaca d’aigua BWT que s’ha convertit en patrocinador principal.

Lance Stroll i Sergio Pérez, que van portar a l’equip a la setena posició en el campionat de constructors l’any passat, continuaran sent companys d’equip per segona campanya consecutiva.

Van estar presents per a revelar la nova i fresca imatge juntament amb el director de l’equip Otmar Szafnauer. El Director Tècnic Andrew Green no va assistir al llançament en persona perquè està de tornada a la base preparant-se per a les proves de pretemporada que comencen a Barcelona el dimecres.

«Enguany volem ser un equip fort, volem estar més prop dels tres primers que mai abans, i en en la part davantera dels equips de mitja taula. Enguany volem fer un pas endavant», va dir Szafnauer.

No és tan fàcil, la competència és cada vegada més forta, McLaren va fer una molt bona feina l’any passat; Renault amb la companyia d’automòbils i els 650 empleats darrere d’ells; fins i tot Toro Rosso amb el treball que va fer Honda», va agregar.

El pilot mexicà Pérez, que recentment va estendre el seu contracte amb l’equip, comentava: «Mai vaig pensar que em quedaria tant de temps però és genial – he vist a l’equip créixer tant i amb la nova administració i el suport de BWT no hi ha un altre equip que faci tant com aquest equip.

«El futur es veu brillant i estic molt feliç d’aconseguir aquesta extensió del contracte”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments