Coneix un SUV descapotable, el nou Volkswagen T-ROC Cabrio

La versió descapotable s’incorpora a la família T-Roc dos anys després del seu llançament i després de 360.000 unitats venudes.

El T-Roc de dues portes combina el disseny esportiu i robust de la gamma de models amb una silueta més atractiva, d’estil coupé.

Interior espaiós, personalitzable i sempre connectat, gràcies a la eSIM integrada i nous sistemes com el AppConnect sense fil.

Dos nivells d’acabat: Style, orientat al disseny i la funcionalitat, i R-Line que ofereix un acabat especialment esportiu.

Dos motors de gasolina 1.0 TSI i 1.5 TSI de 85 kW (115 CV) i 110 KW (150 CV) respectivament.

Disponible a partir de 27.750€, descomptes i campanyes inclosos.

Arriba el novè descapotable de la història de marca Volkswagen, amb una oferta única que consolida al fabricant alemany com a referent del segment. El T-Roc Cabiró és l’última incorporació a la gamma de models SUV compactes T-Roc, introduïda fa dos anys i mig, que ja acumula 360.000 unitats venudes. Després del llançament de la versió esportiva “R”, aquesta variant descapotable aporta un nou bufo d’aire fresc a la gamma, en sentit literal i figurat, gràcies a una capota abatible en nou segons, un disseny renovat de dues portes d’estil coupé i nous sistemes assistència i opcions de connectivitat. El nou T-Roc Cabiró és el cotxe ideal per a aquelles persones amb un estil de vida apassionat, combinant com mai potència i estil

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments