KIA Sorento 2020: el nou SUV coreà

El veurem en el saló de Ginebra, a principis de març.

La marca sud-coreana KIA acaba de mostrar les primeres imatges del seu nou SUV, el KIA Sorento 2020, després que fos caçat sense camuflatge fa uns dies i que veiéssim fa tot just unes hores els primers esbossos que avançaven l’aspecte de l’interior.

El model serà presentat oficialment en el proper saló de Ginebra, que obre les seves portes a principis del mes de març.

Segons els dissenyadors de KIA, per al Sorento han decidit mantenir l’estètica robusta i imponent de la generació prèvia de el model, però amb un estil més refinat, modern i elegant, que gaudeix de línies més afilades, superfícies més grans i formes més esculpides.

Aquest aspecte, més atractiu i cridaner, està protagonitzat per una nova interpretació de la graella ‘tiger nostril’ de la casa, que sembla acollir en el seu interior els fars davanters, que al seu torn inclouen llums de conducció diürna amb tecnologia de tipus LED, que mostren un nou disseny anomenat ‘tiger look’.

La marca també ha variat lleugerament les proporcions de el model, amb voladissos més curts i una batalla més generosa, de manera que el cotxe sembla més llarg. Els pilots, per la seva banda, ara són verticals.

L’habitacle, que manté la possibilitat de tenir tres files de seients, el salt en qualitat també és important, i el nou disseny inclou des de materials més selectes (un dels interiors de major qualitat de la gamma KIA, segons la pròpia marca) fins a un nou sistema multimèdia, per exemple.

A la tapisseria de cuir o les motllures decoratives de steel o d’imitació de fusta, cal sumar una pantalla multimèdia tàctil de 10, 25 polzades al tauler de control i un quadre d’instruments també digital, de 12, 3 polzades, encara que no sabem si serà opcional, o bé exclusiu dels acabats més complets de la gamma.

El model, basat en una nova plataforma, ha estat desenvolupat pels centres de disseny de Corea, Europa i Amèrica del Nord, i se sumarà a l’oferta mundial de tot camins KIA, que inclou ja models com el Seltos, el Stonic , el Sportage i el Telluride .

Per conèixer tots els detalls d’aquesta nova generació del Kia Sorento, inclòs tot el relacionat amb l’oferta mecànica de l’SUV, caldrà esperar a el proper dia 3 de març.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments