VW Golf GTD 2020: primeres dades de la nova versió

Tot just queden dues setmanes perquè comenci el Saló de Ginebra 2020, la propera gran cita mundial per a la indústria del motor. A poc a poc les marques de cotxes van avançant les seves novetats i Volkswagen estarà molt ben representada amb el nou Golf GTD, la versió esportiva i dièsel de la vuitena generació de el mític compacte .

Segons VW, el nou Golf GTD 2020 incorporarà el motor turbodièsel d’injecció directa més net mai muntat en la història d’aquest model. La marca alemanya assegura que l’eficiència del rendiment de el nou motor 2.0 TDI s’ha optimitzat significativament i les emissions de CO2 i NOx s’han reduït encara més, tot al mateix temps millorant la capacitat de resposta .

Les claus tècniques principals en el nou motor TDI del VW Golf GTD 2020 són les següents. Incorpora un nou sistema de catalitzador SCR amb tecnologia de dosificació doble i injecció també doble de l’additiu especial AdBlue, amb el que s’aconsegueix reduir moltíssim les emissions NOx (òxids de nitrogen).

La potència màxima de el nou VW Golf GTD 2020 encara no s’ha anunciat oficialment, però fa uns dies es va filtrar que el nou compacte dièsel esportiu rendiria 200 CV. Cal recordar que el nou Golf GTD 2020 no estarà sol a la cita de Ginebra, ja que estarà molt ben acompanyat pel també esperat i desitjat Golf GTI 2020 de 245 CV .

Pel que fa a fotos oficials, la marca alemanya només ha publicat un primer teaser o imatge a manera d’aperitiu en la qual es mostra una gran reixa davantera en disseny de bresca d’abella amb fars addicionals amb llums led de dia.

Estarem atents, doncs, a totes les notícies relacionades amb el VW Golf GTD 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments