Mitsubishi Residence Star 2020: renovació per l’urbà nipó

El nou Mitsubishi Residence tindrà un millor equipament i canvis estètics

El fabricant japonès acaba de posar a la venda una actualització del seu model urbà , el Mitsubishi Residence Star, que estrena una renovada aparença i dos nous colors de carrosseria (Bronze Sand i Blanc Diamond), a més d’una major dotació d’equipament i una garantia de cinc anys. El preu de partida per a aquest Residence Star 2020 és de 10.650 euros.

Parlem d’un petit cotxe urbà de cinc places, amb una longitud de 3,85 metres, 1, 67 metres d’ample i 1,51 metres d’alt. La marca dels tres diamants assegura que el disseny frontal llueix ara el llenguatge de disseny ‘Dynamic Shield’ de la resta de productes de la casa, així com un para-xocs del darrere més ample, un spoiler posterior de sostre amb tercera llum de fre o uns pilots amb tecnologia de tipus LED que també són de nou disseny.

A l’interior també hi ha lleugers canvis, com un quadre d’instruments redissenyat, noves tapisseries o algunes motllures específiques. El sistema multimèdia MGN compta amb una pantalla tàctil de 7,0 polzades, navegador i connexions USB, així com compatibilitat amb Android Auto i Apple Automobile Play, per exemple.

Pel que fa a equipament es refereix, l’acabat d’accés, anomenat Creep, inclou llandes d’aliatge de 14 polzades (amb pneumàtics 165 / 65 R 14), sis coixins de seguretat, controls de tracció i estabilitat, sistema de senyalització de frenada d’emergència, sensors de pluja i il·luminació, volant i pom de el canvi acabats en cuir o alçavidres elèctrics davanters i del darrere, entre altres coses.

L’acabat good, Kaiteki, afegeix llandes d’aliatge de 15 polzades (175 / 55 R 15), tapisseria Huge Lux amb costures de shade gris, climatitzador automàtic, sistema d’obertura i arrencada sense clau o el sistema multimèdia MGN, que és exclusiu d’aquesta versió ó.

Sota el capó el Residence Star trobem un motor de 1,2 litres de gasolina, tricilíndric, amb 80 CV de potència i un parell motor màxim de 106 Nm. Va associat a un canvi manual de cinc marxes, inclou un sistema Start / Quit i el consum homologat és de 5,0 litres cada 100 quilòmetres per a la versió Creep, i de 5,3 litres en el cas de l’Kaiteki.

Cal apuntar que el pes en buit de el model és de tot just 875 kg, al mateix temps que anuncia un 0 a 100 km/h amb 12,6 segons i una velocitat màxima de 180 km/h. A més, l’eix posterior és de barra de torsió i està equipat amb frens posteriors de tambor.

Mitsubishi ofereix per a aquest Residence Star cinc anys de garantia i cinc anys d’assistència en carretera. Com hem dit, el preu de partida és de 10. 650 euros, amb l’acabat Creep, i el Kaiteki arrenca en els 11. 850 euros. En ambdós casos s’inclouen promocions, tot i que la marca no les ha detallat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments