F1: Imola s’ofereix per substituir al GP de la Xina 2020

Els oficials del Circuit d’Imola han sol·licitat oficialment omplir la vacant del calendari que va quedar després de l’ajornament del GP de la Xina.

L’ajornament de la carrera implica una pausa de gairebé d’un mes sense competició, per la qual cosa els responsables del circuit italià pretenen ocupar aquesta vacant. La voluntat d’Imola de tornar al calendari de la F1 ja es coneix des de fa temps:

«De fet, enviem una sol·licitud a la FIA i a la F1 per a substituir al GP de la Xina», va dir el director de Imola, Roberto Marazzi, a Racingnews365. «No hem rebut una resposta encara.»

«Serà difícil organitzar-ho tot», va reconèixer Marazzi.

És un desafiament perquè a més d’haver de trobar el finançament per a rebre la prova, que segons la publicació, no està garantida, els responsables de la prova haurien de tenir tot llest a temps, en un esdeveniment de grans dimensions i que està previst per al 19 d’abril.

Seria un desafiament ambiciós (tal vegada massa), i els líders de la F1 encara no volen arriscar a la Xina en els plans, perquè el mercat xinès és fonamental en aquesta etapa, igual que els organitzadors paguen diners per a albergar la F1. A primera vista, la possibilitat que la F1 torni a Imola enguany sembla remota.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments