F1: Dia 1 dels test de pre-temporada 2020 al Circuit BCN Catalunya

Lewis Hamilton i Mercedes han començat la defensa dels seus respectius campionats amb ganes en el primer dia de les proves de pretemporada de 2020 a Barcelona.

Hamilton ha encapçalat les taules de temps, ha ficat tres dècimes de segon al seu company d’equip Valtteri Bottas, mentre Mercedes ha completat 173 voltes, més que cap altre equip.

Setanta-nou d’aquestes voltes van ser completades en la sessió matinal del primer dia per Bottas, abans que Hamilton es fes càrrec del nou Mercedes W11 a la tarda, completant 94 voltes a la lleugerament més freda pista de Barcelona i parant els rellotges amb un millor temps de 1m 16.976s, 0.337s més ràpid que Bottas.

Completant els tres primers llocs, Sergio Pérez va gaudir d’un bon dia d’obertura amb el Racing Point RP20 inspirat en el Mercedes (i potenciat), el mexicà ha acabat a només 0,062s del temps de Bottas en P3.

Amb els test reduïts de vuit dies a sis per al 2020, el recompte de voltes ha estat comprensiblement alt en el Dia 1, amb Max Verstappen amb 168 voltes completades amb el nou Red Bull RB16, aconseguint el quart temps més ràpid del dia.

Aquesta reducció dels dies de test també pot haver explicat la falta d’incidents o voltes destacades, amb Verstappen creant una mica d’emoció amb un parell de voltes a la tarda, mentre que Kevin Magnussen ha tingut una breu excursió fora de la pista en la corba 9, abans de recuperar-se i tornar a la pista sense cap problema.

Renault s’ha vist limitat en les seves voltes, ja que Daniel Ricciardo -que portava un casc especial de prova de color lila- no va poder sortir inicialment en la sessió de la tarda mentre l’equip feia els treballs en el R.S.20, que ha fet el seu debut oficial aquest matí. Una vegada va sortir del garatge, l’australià va pdoer acabar en la P7, un lloc per davant del seu company d’equip Esteban Ocon, ja que la parella de Renault va completar 118 voltes entre ells dos.

Daniil Kvyat va completar els cinc primers llocs en el primer dia amb l’AlphaTauri AT01, mentre que Charles Leclerc va ser cridat per sorpresa per a passar tot el dia amb el Ferrari SF1000, després que Sebastian Vettel es posés malalt i optés per tornar al seu hotel per a recuperar-se.

Leclerc va acabar en la P11, un lloc per davant del novell de Williams, Nicholas Latifi, i més d’un segon per sota del temps de Hamilton.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments