RAL·LIS: Paddon se centra en els ral·lis i fica a la venda el seu Hyundai i30 N TCR

Hayden Paddon ha anunciat que el seu Hyundai i30 N TCR està en venda, cotxe que va adquirir fa uns mesos enrere.

El pilot neozelandès se centrarà en aquest 2020 amb els seus projectes en ral·lis, per una banda busca aconseguir les copes d’Àsia i Pacífic, i per l’altra treure a la llum el seu projecte de cotxe de ral·lcross elèctric al costat de Hyundai Nova Zelanda.

El cotxe de TCR que ha ficat a la venda (170.000 €) Paddon és una unitat que ha competit a Itàlia en les temporades 2018 i 2019 del campionat italià de TCR. El cotxe compta amb les mateixes especificacions que els que utilitza l’equip BRC amb suport de Hyundai Motorsport al WTCR – de fet, va córrer amb els colors de BRC a Itàlia abans de passar a les mans de Paddon.

El que fos guanyador del Ral·li de l’Argentina el 2016 al costat de John Kennard té un programa de carreres per a aquest 2020, competint amb el Hyundai i20 AP4 com va anunciar setmanes enrere.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments