Volkswagen presenta el l’ID.3, coneix la seva autonomia i gamma de preus

És el primer model de la Família ID. i el primer cotxe que ofereix un balanç d’emissions neutre en tot el seu cicle de vida

Amb una autonomia de fins a 550 quilòmetres, arribarà al nostre mercat a l’estiu amb tres nivells d’acabat: Pure, Pro i Pro S

Els primers clients que es van registrar per a obtenir una de les primeres unitats d’aquest model, podran veure’l, en exclusiva, en un esdeveniment que reunirà a més de 1.000 persones en Madrid

Laura Ros, directora general de Volkswagen a Espanya: “2020 marca un punt d’inflexió per a l’enlairament dels elèctrics a Espanya; l’ID.3 arriba en el moment oportú”

Volkswagen ha presentat per primera vegada a l’Estat el nou ID.3, el model amb el qual la marca dóna principi a una nova era marcada per la electromobilitat. Aquest és el primer model de la Família ID. i el primer cotxe amb un balanç neutre en emissions de CO₂ en tot el seu cicle de vida. Disponible en tres acabats i amb una autonomia de fins a 550 quilòmetres, el nou ID.3 arribarà a l’estiu a les carreteres.

Després del seu debut en el Saló de l’Automòbil de Frankfurt, Madrid acull la posada de llarg a Espanya del nou ID.3, un vehicle que mostra el camí cap a un futur que serà totalment elèctric, connectat i sostenible. «2020 marca un punt d’inflexió per a l’enlairament dels elèctrics a Espanya; l’ID.3 arriba en el moment oportú», assegura Laura Ros, directora general de Volkswagen a Espanya.

Per a Ros, enguany hauria de registrar-se un increment molt important en les vendes de vehicles elèctrics en tot l’Estat. La major oferta de models amb aquesta tecnologia, l’increment de l’autonomia de les bateries i una expansió de la xarxa d’infraestructures de recàrrega ajudaran a impulsar aquest mercat.

Preus i autonomia

En tot l’Estat, les comandes del nou ID.3 s’obriran a la primavera. El preu de la versió d’entrada, Pure, estarà per sota dels 30.000 euros, mentre que l’acabat Pro costarà menys de 36.000 euros. El nou model estarà disponible amb tres nivells de bateries. La versió Pure tindrà una bateria amb una capacitat de 45 kwh i 330 quilòmetres d’autonomia. Mentrestant, l’acabat Pro equiparà una bateria de 58 kwh de capacitat que li atorga fins a 420 quilòmetres d’autonomia. La bateria de major capacitat, reservada per al nivell Pro S, serà de 77 kwh i aconseguirà fins a 550 quilòmetres d’autonomia.

D’altra banda, i a causa de la rellevància que està adquirint el pas per ús per als consumidors, Volkswagen llançarà l’ID.3 amb una quota de renting molt competitiva. A Espanya, per 275 euros al mes més IVA i una entrada de 3.325 euros, els clients podran gaudir d’un ID.3.

L’ID.3 és el primer model de la Família ID., una generació completament nova de vehicles 100% elèctrics, que comptarà amb representants en tots els segments de mercat. El següent a veure la llum serà un SUV, que arribarà a final d’enguany.

L’ID.3 es basa en la plataforma modular MEB, la nova plataforma 100% elèctrica del Grup Volkswagen, que s’ha obert a altres fabricants, com Ford. «Això ens permetrà adaptar els costos, aconseguir les economies d’escala que necessita el vehicle elèctric i fer que la electromobilitat tingui un creixement exponencial. La plataforma MEB ens permetrà llançar al mercat vehicles elèctrics a l’abast dels consumidors. Volem que el cotxe elèctric deixi de ser un producte de nínxol«, afegeix Ros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments