CATALÀ: Prèvia al Ral·lisprint de Sant Julià 2020

Dos trams a triple passada: Romagats, Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau. Puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

  • La 23a edició del Ral·li Esprint Sant Julià es disputarà l’1 de març.
  • L’organització recupera el tram de Romagats, una part del qual s’havia inclòs en diverses ocasions al mundial, i manté el de la Collada del Vilar, entre Taradell i Viladrau.
  • A la prova hi participaran 28 equips. El gran favorit de la prova serà el tàndem Albert Orriols-Lluís Pujolar, a bord del Ford Fiesta WRC, que ha guanyat la prova dues vegades en els últims tres anys, la darrera el 2019.

Haurà d’anar amb compte amb alguns equip de casa, com Soler-Ribolleda i Diego-Crosas, bons coneixedors del terreny, o d’altres de fora amb bons cotxes, com Medina-Nogué i Parés-Forcada.  

Recorregut


Els cotxes hauran de fer tres passades a cadascun dels dos trams. En tenir els trams tant junts, el ral·li redueix dràsticament la seva distància, que se situarà en un total de 89 quilòmetres, dels quals 26,6 seran cronometrats.

Cal destacar que, en aquesta ocasió, el Ral·li Esprint Sant Julià tindrà un plus de competitivitat, ja que puntuarà per primera vegada per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt.

Pel que fa als horaris, els cotxes començaran a córrer a Coll de Rogamats a les 09:24 h. Aquest tram es repetirà a les 11:30 h i a les 13:36 h. A la Collada del Vilar, els horaris de pas dels primers vehicles seran a les 09:47 h, 11:53 h i 13:59 h.

La resta del ral·li continuarà igual que en edicions anteriors. Els vehicles tornaran a sortir del centre de Sant Julià de Vilatorta, a les 09:01 h. En aquesta zona també s’hi ubicarà el parc tancat i el podi. El parc d’assistència se situarà al polígon Quintanes de Sant Julià. La cerimònia de podi tindrà lloc a les 14:54 h al carrer de Núria d’aquesta població i els premis s’entregaran al Saló de Catalunya, a les 16:00 h.


 La llista definitiva d’inscrits es publicarà el 27 de febrer, al tauler oficial d’anuncis. El dia anterior al ral·li, el dissabte 29 de febrer, hi haurà les verificacions tècniques i administratives i el shakedown per als pilots que vulguin.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments