Volvo actualitza la gamma S90 / V90 i ofereix un nou motor híbrid

A més d’una petita revisió dels dos models, Volvo oferirà la gamma S90 / V90 el motor híbrid suau per primera vegada des del seu llançament.

Aquest nova mecànica que utilitza la tecnologia 66 volts amb una recuperació d’energia en desacceleració i frenada, reduirà el consum un 15%. Estarà disponible a tota la gamma i serà la primera vegada que el S90 / V90 tinguin aquest tipus de motor.

Els canvis restants són realment mínims per als models que porten al mercat des de 2016. Hi ha nous para-xocs, nous llums de boira, nous fanals de llum LED a la part posterior i llums indicadors de direcció activa per primera vegada.

Al seu interior, també es renova amb el “Netejador d’aire evolucionat” el filtre de partícules del qual protegeix la cabina i millora l’aire a bord, amb un gràfic que es mostrarà a la pantalla amb un sistema d’entreteniment. Alguna cosa que ja estava disponible a les versions venudes a la Xina. Ara hi ha dos ports USB-C que ocupen el lloc de 12 volts de sortida, També s’afegeix càrrega sense fils. El sistema de so Bowers & Wilkins s’ha millorat i hi ha una gran varietat d’opcions disponibles. Es desconeix quan arribaran al mercat i a quins preus.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments