WRC: Kajto comença la seva la temporada 2020 al WRC3 al Ral·li de Mèxic

Kajetan Kajetanowicz i Maciej Szczepaniak començaran la temporada del al WRC3 del 2020 al Ral·li de Mèxic.

Després d’aconseguir el subcampionat en 2019, la parella polonesa participaran en set rondes de la WRC-3 enguany, començant amb el Ral·li de Mèxic (12-15 de març de 2020). El pilot polonès competirà en aquest esdeveniment per primera vegada en la seva carrera. L’equip del Ral·li LOTOS conduirà un Skoda Fabia R5 evo, de l’empresa espanyola RaceSeven.

El Ral·li de Mèxic marca un nou punt en el mapa per a Kajetanowicz. Aquesta ronda consta de gairebé 325 quilòmetres de competició i ha estat part del calendari del Campionat del Món durant 16 anys. La velocitat pura no és suficient aquí: en aquestes carreteres cal ser intel·ligent i emprar una estratègia ben pensada. L’estat dels camins és sovint molt dolent, amb solcs i pedres. A més, la competició té lloc a gran altitud, una de les especials puja a més de 2600 metres sobre el nivell de la mar!

Ens hem estat preparant per a aquesta prova durant un parell de mesos. La pròxima temporada del Campionat Mundial de Ral·lis es fa realitat gràcies al dur treball de tot l’equip de Ral·lis de LOTOS, combinat amb la confiança dels nostres patrocinadors. Estic feliç que representarem al nostre país junts, en els ral·lis més difícils, en llocs remots del món. Estic ple d’optimisme. L’any passat vam demostrar que podíem lluitar pels millors resultats. Conduirem una nova versió del Skoda Fabia R5 i juntament amb tot l’equip crec que aquest cotxe ens donarà moltes possibilitats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments