CERT: Solans-Martí demostren el seu nivell guanyant a López-Rozada a Lorca

El Campionat d’Espanya de Ral·lis de Terra donava el tret de sortida a la temporada de ral·lis a l’Estat i ho feia amb la novena edició del Ral·li Tierras Altas de Lorca, una de les cites més esperades pels amants de la terra, que reunia a la ciutat murciana a més de mitja centenar d’equips.

La victòria final era per a Nil Solans i Marc Martí, que després de marcar l’escratx en la primera especial, sumaven un total de set escratx de vuit possibles que els donaven el seu primer triomf a Lorca, i els deixaven com a líders del CERT i el Supercampionat d’Espanya de Ral·lis, que també començava en aquesta cita.

Pepe López i Borja Rozada eren segons després d’una bona lluita amb l’equip català, i marxen de Lorca repetint el podi que ja aconseguissin l’any passat, en el que va ser la rebel·lió dels més joves contra el pentacampió Xevi Pons, que es va haver de reenganxar després de problemes elèctrics en el tram A2. El podi el completaven els txecs Erik Cais i Jindriska Zakova, que en la seva estrena al nostre país donaven el toc exòtic al podi final.

Completaven les cinc primeres posicions Álex Villanueva i Xavi Amigo, amb la seva unitat Skoda Fabia, i Gorka Eizmendi i Diego Sanjuan, als comandaments d’un altre vehicle de la marca txeca finalitzaven cinquens.

En Dues Rodes Motrius la victòria era per al guanyador de la BkR2 2019, i representant del Rallye Team Spain en l’ERC, Pep Bassas, que al costat d’Axel Coronado imposaven un ritme que no podien seguir els seus rivals. Els dos equips paraguaians inscrits en la prova completaven el podi amb Zaldivar-Mussano en segona posició i Yaluk-Olmos en tercera.

Unai García i Eguzkiñe Enriquez s’imposaven en la primera cita del Desafiament Kumho N3 als comandaments del seu Toyota AYGO, seguits de Pedro Hernández i Miguel Ángel Ramos, i de José Pérez-Castejón i Carlos Fernández que eren segons i tercers respectivament.

Dins de la resta de categorias Lorena Romero era la millor copilot femenina, Eduard Ferrán López el millor copilot júnior, Erik Cais el millor pilot júnior i Herrero-Trancón els millors en Grup N. En R5 vencien Solans-Martí, en R2 Bassas-Coronado, en N3 Segalas-Romero, i en N5 Guerra-Fada.

La següent prova del certamen serà el Ral·li Ciutat de Pozoblanco que tindrà lloc els dies 17 i 18 d’abril a la ciutat cordovesa.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments