CLÀSSICS: El coronavirus deix fóra els equips italians del Ral·li Costa Brava 2020

El món del motor també s’ha vist afectat pel coronavirus. Després de les anul·lacions de les primeres carreres de F1 i MotoGP, al Ral·li Costa Brava li han permès salvar la seva celebració in extremis, a costa de restringir la participació a equips procedents de zones de risc.

Des de l’organització han volgut enviar una càlida abraçada als amics italians que mai es perden un esdeveniment de motor i, en el seu honor, han informat que mantindran la bandera italiana al pòdium de Girona durant tota la sortida oficial del pròxim divendres a les 17h.

L’organització lamenta profundament la restricció de participació als equips italians, amb els qui han estat en contacte permanent, i els hi dona les gràcies per la seva comprensió davant aquesta mesura excepcional que com a club han vist obligats a acatar i a seguir les directrius del Ministeri de Sanitat espanyol, la qual cosa es va comunicar divendres 6 de març, a través de la Secretària General de l’Esport de la Generalitat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments