ERC: Bassas – Coronado preparats per la primera cita del 2020 als Açores

El jove català (26 anys) serà el representant de la RFEdA inscrit a l’Europeu, que continuarà rebent la gestió tècnica de Mavisa Sport. El preparador barceloní serà l’encarregat d’alinear el Peugeot 208 R2.

Pep Bassas i el seu copilot, Axel Coronado, afrontaran d’aquí tres setmanes la primera de les sis cites que constitueixen el calendari de l’ERC3 Júnior 2020: el Ral·li Açores. Un dels escenaris més emblemàtics del campionat.

«Al 2019 vam complir el nostre objectiu de guanyar la Beca Júnior R2 per a assegurar-nos un premi tan bo com el que ens brinda ara la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, a través del Rallye Team Spain. Estem molt contents i orgullosos de formar part d’aquest gran projecte. Sortim a l’ERC3 Júnior amb l’ambició d’estar davant i intentar guanyar. Tindrem rivals que ens ho posaran difícil, però tractarem de donar el màxim de nosaltres. Tant el meu equip, Mavisa Sport, com el meu copilot, Axel Coronado, i jo crec que podem fer una bona feina.»

decoracio-de-pep-bassas-i-axel-coronado-per-l'erc-marc-junior-2020

CALENDARI ERC 3 JÚNIOR 2020:
Ral·li Açores (26-28 de març)
Ral·li Illes Canàries (7-9 de maig)
Ral·li Liepãja (29-31 de maig)
Ral·li de Polònia (26-28 de juny)
Ral·li Roma Capitale (24-26 de juliol)
Barum Rallye Zlín (28-30 d’agost)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments