F1: El GP de Bahrain es disputarà a porta tancada

En consulta amb els nostres socis internacionals i el Grup de Tasques de la Salut Nacional del Regne de Bahrain, l’organització de la cursa ha pres la decisió de celebrar el Gran Premi de Bahrain d’enguany com a esdeveniment exclusiu per a participants.

Com a nació amfitriona de la F1, equilibrar el benestar dels afeccionats i els assistents a les carreres és una enorme responsabilitat. Tenint en compte la contínua propagació del Covid-19 a tot el món, convocar un gran esdeveniment esportiu, que estigui obert al públic i permeti a milers de viatgers internacionals i afeccionats locals interactuar en estreta proximitat no seria el correcte en aquests moments. Però per a garantir que ni l’esport ni la seva base de suport mundial es vegin indegudament afectats, el cap de setmana de la carrera en si seguirà endavant com un esdeveniment televisat.

Les pròpies mesures de Bahrain per a prevenir, identificar i aïllar els casos de persones amb Covid-19 han tingut un gran èxit fins avui. L’enfocament ha consistit en mesures ràpides i proactives, identificant als afectats pel virus, dels quals l’aclaparadora majoria dels casos es relacionen amb els que viatgen al país per via aèria. Les mesures de distanciament social agressives han augmentat encara més l’eficàcia de la prevenció de la propagació del virus, alguna cosa que evidentment seria gairebé impossible de mantenir si la carrera s’hagués desenvolupat segons el que es preveu originalment.

Sabem el decebuts que estaran molts per aquesta notícia, especialment per a aquells que planegen viatjar a l’esdeveniment, que s’ha convertit en un esdeveniment fonamental del calendari internacional de la F1, però la seguretat ha de continuar sent la nostra major prioritat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments