F1: Ferrari pot sortir d’Itàlia per l’inici de la temporada 2020 a Austràlia amb la crisi del coronavirus

Encara que la província de Mòdena està en quarantena, es va permetre als empleats de Ferrari (avui treballadors de pista, demà Mattia Binotto i l’alta direcció) sortir del país per a participar en el Gran Premi d’Austràlia.

Itàlia és actualment el país més afectat pel coronavirus a Europa, amb un nombre de morts que ascendeix a 233 i més de 1.200 nous casos detectats en les últimes 24 hores.

Segons motorsport.it, Ferrari ja ha confirmat que ha rebut permís per a viatjar a Austràlia, però Bahrain i Vietnam segueixen en dubte, ja que tots dos països tenen mesures en vigor en relació amb la presència de residents italians en aquest moment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments