F1: Més pes per buscar trampes i poder canviar de casc en cada GP, les últimes novetats per aquest 2020

El Consell Mundial de la FIA ha afegit un nou punt del Reglament Tècnic i Esportiu de la Fórmula 1 per a l’any 2020.

En aprovar un augment del pes mínim dels monoplaces de F1 de 745 kg a 746 kg, a causa de l’afegit de nous elements per a controlar els cotxes. Això és una altra conseqüència de la constant cerca dels equips de «forats» en les regulacions.

Per fi la FIA ha fet marxa enrere i permetrà a partir d’ara canviar del disseny de casc entre carreres sense cap mena de restricció

Permetrà als competidors poder emprar dissenys especials en cada Gran Premi si així ho desitgen, ara que amb l’Halo s’ha fet molt complicat distingir a simple vista cada casc i per tant ja no té massa sentit el defensar aquest element com una manera de reconèixer a cadascun dels esportistes durant la competició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments