RAIDS: Dakar Classic, una nova categoria que podria portar-nos grans alegries

L’ASO, organitzador del Dakar, estaria preparant una categoria Classic, reservada per a vehicles històrics

És molt possible que l’any que ve puguem tornar a veure actuacions com el Peugeot 504, les primeres generacions del Mitsubishi Montero o per què no un Citroën ZX Ral·li Raid o el Peugeot 405 T16 Grand Raid, vehicles que van inscriure algunes de les pàgines i etapes més importants del Dakar.

Sense dubtes que la idea entusiasma i promet, amb unitats amb poques modificacions respecte a les versions de carrer o prototips dissenyats específicament per al Dakar. Clar que encara queden per definir-se nombroses qüestions com l’any màxim en què van ser fabricats aquests vehicles per a ser considerats com a clàssics o les seves característiques tècniques, però el projecte avança ferm. L’objectiu és que per a l’edició 2021 que també es disputarà a Aràbia Saudita, aquesta nova categoria ja pugui participar.

S’espera que els avanços del projecte Classic i la seva possible confirmació sigui anunciada a principis o mitjans d’abril, per la qual cosa només caldrà esperar unes setmanes més.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments