Ral·liCross: Rússia no formarà part del calendari 2020

L’esdeveniment del Mundial de Ral·licross ha estat anul·lat després que els promotors del campionat i els organitzadors de l’esdeveniment no poguessin arribar a un acord.

La primera prova del Mundial de RX de Rússia s’havia de dur a terme en el nou circuit de Igora Drive prop de Sant Petersburg. El lloc dissenyat per Hermann Tilke va obrir en 2019 i està programat per a acollir el DTM i les W Sèries enguany.

Programat per als dies 18 i 19 de juliol, sempre va estar subjecte a l’aprovació de la FIA i a l’homologació del circuit, però després de la primera reunió del Consell Mundial d’Automobilisme de la FIA en 2020, la ronda russa ha estat retirada del calendari.

«La raó d’aquests canvis va ser les llargues negociacions amb el promotor de la sèrie i el fracàs per a arribar a un acord», va dir la Federació Russa d’Automòbils (RAF). «Conscients de la seva responsabilitat cap als atletes i els afeccionats, es va optar per cancel·lar la competició.

«La RAF confirma que la pista de carreres està llesta, el nivell d’entrenament dels oficials i els jutges permet que la competició es desenvolupi a un alt nivell d’organització. Esperem que en el futur puguem acollir el Campionat Mundial de Ral·licross en la moderna pista del circuit Igora Drive.»

Ara hi haurà un mes de diferència entre el «Cap de setmana màgic» de Holjes a Suècia i el primer esdeveniment mundial de RX en Nürburgring, és poc probable que se substitueixi la prova russa.

La prova de Nürburgring també inclourà ara el S1600 europeu per a compensar l’anul·lació de Rússia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments