WRC: Evans té via lliure per lluitar pel títol 2020

Tommi Makinen assegura que Elfyn Evans podrà lluitar pel títol de Campió del Món de Ral·lis aquest 2020.

Després de guanyar el Ral·li de Suècia, en el seu segon ral·li amb Toyota, el gal·lès, que lidera el campionat ex-aequo amb Thierry Neuville, ha sorprès el seu cap en superar clarament al sis vegades campió del món Sébastien Ogier.


Positivament sorprès, Makinen ja ha dit que Evans pot comptar amb tot el suport de l’equip per a aquesta lluita, i encara que Makinen no ho diu públicament, el fet que Ogier probablement es ‘retira’ a la finals d’any té un paper important en aquesta decisió.

«Tots estem somrient i molt orgullosos ja que tenim un altre equip (Evans i Martin) amb el potencial d’aconseguir el títol. Em va sorprendre a Montecarlo la rapidesa amb la qual es va adaptar al cotxe per a anar ràpid, va ser una sorpresa per a tots, i a Suècia va ser una sorpresa encara major, i crec que la seva confiança en si mateix està al màxim», va dir Makinen.

Serà una carrera difícil per a Elfyn Evans a Mèxic, ja que al liderar el campionat obrirà pista, i això tindrà ‘costos’:

«Esperem que vagi tan bé com les dues primeres i sempre hi ha esperança de que plogui, perquè això seria beneficiós per a tu», va dir Elfyn Evans.

Curiosament, hi ha fins i tot: entre un 10 i un 20% de probabilitat de pluja per als dies de ral·li, però feble, la qual cosa no hauria de fer molta diferència.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments