Audi A3 Sportback 2020: tots els seus preus i equipament

El nou Audi A3 Sportback ja ha arribat a el mercat. Des d’aquest mes, el compacte alemany ja està disponible en els concessionaris de la marca. Fins ara, coneixíem els primers preus de la seva gamma, però ja podem explicar-te com queda configurada exactament l’oferta d’aquesta nova generació.

L’Audi A3 Sportback 2020 s’ha construït sobre la plataforma modular transversal MQB de el Grup Volkswagen , de manera que compartirà senyes d’identitat amb els últims Volkswagen Golf i Seat León. En aquest cas, parlem d’un cotxe amb 4,34 metres de llarg i 1,82 metres d’amplada , encara que la seva distància entre eixos (2,64 metres) i alçada (1,43 metres) s’ha mantingut.

Com és d’esperar, la imatge d’aquest nou Audi A3 Sportback s’ha redissenyat , encara que els canvis més importants els trobem al seu interior, que ha ampliat el seu espai i incorpora les últimes tecnologies en matèria de seguretat i connectivitat de la signatura.

Audi A3 Sportback 2020: todos sus precios y equipamiento para España

El nou Audi A3 Sportback es llança amb tres motors, un gasolina i dos dièsel

Quant a la seva gamma mecànica, de moment, hi ha opcions gasolina i dièsel, encara que durant aquest any arribaran blocs amb hibridació suau de 48 volts, que lliuraran l’adhesiu ECO i amb els quals es podràs anar a vela durant 40 segons, mecànica híbrida endollable i versions amb tracció total Quattro .

De moment, les opcions disponibles queden així:

Audi A3 Sportback 35 TFSI (29. 070 euros): Gasolina 1.5 TFSI de 150 CV i caixa de canvis guide de sis relacions. Audi A3 Sportback 30 TDI (30.010 euros) :

Dièsel 2.0 TDI de 116 CV i caixa de canvis guide de sis relacions. Audi A3 Sportback 35 TDI S tronic (33. 490 euros) : Dièsel 2.0 TDI de 150 CV i caixa de canvis automàtica S tronic de doble embragatge amb set marxes.

Audi A3 Sportback 2020, com queda la seva gamma i edició de llançament

Els que estiguin pensant amb fer-se amb el nou compacte hauran de triar entre quatre nivells d’acabat, dos equipaments opcionals i una edició de llançament limitada a 600 unitats. D’aquesta manera, la gamma de l’Audi A3 Sportback queda configurada de la següent manera:

  • Equipament de sèrie Els que optin per la versió d’accés tindran disponible llantes de 16 polzades, volant multifunció, pantalla de 10, 25 polzades, climatitzador bizona, fars LED i ajudes a la conducció com el limitador de velocitat, detector de vianants i ciclistes i avís de sortida de carril.
  • Acabat Intention : Amb un preu de 2. 000 euros per sobre de l’equipament de sèrie, els que optin per aquesta opció hauran fars fat LED, llantes de 17 polzades, adjust de creuer , connectivitat amb el telèfon mòbil i càrrega sense fil, ajuda a l’aparcament i detalls estètics propis d’aquesta versió, tant a l’exterior com a l’interior, on s’afegeix el paquet d’alumini.
  • Acabat S line : Per fer-se amb aquest nivell d’acabat cal afegir 1. 350 euros a l’paquet Intention. En aquest cas, la major part de les millores van dirigides cap a un aspecte i comportament més esportiu, amb un paquet exterior renovat, llantes de 18 polzades Audi Sport i sostre de coloration negre. A l’interior, destaquen els seients esportius. Quant a la seva mecànica, s’afegeix de sèrie la suspensió esportiva que slice la carrosseria en 15 mm, un tren de rodatge més ferma i sistema de conducció dinàmica Audi pressure settle .
  • Acabat Gloomy line Els que optin per aquesta versió hauran de sumar altres 1. 150 euros a l’acabat anterior. En aquest cas, el paquet és purament estètic, amb paquet d’òptica en negre, vidres tintats, carcasses dels retrovisors en negre i llantes específiques de 18 polzades signades per Audi Sport.

Audi A3 Sportback 2020: todos sus precios y equipamiento para España

L’acabat Gloomy line de l’Audi A3 Sportback 2020 s’estableix com el límit de gamma

Pel que fa als dos paquets d’equipament opcionals, les possibilitats són les següents:

  • Paquet confort : als acabats anteriors cal sumar 1. 700 euros, però l’estalvi és d’un 35 per cent si triéssim totes aquestes opcions per separat. Entre elles s’explica la clau de confort, retrovisors abatibles elèctricament, retrovisor interior antienlluernament, càmera posterior, paquet d’il·luminació interior i banqueta del darrere dividida en 40: 20: 40.
  • Paquet Tech : Els que vulguin fer-se amb aquest paquet hauran de sumar 2. 000 euros a l’acabat triat, tot i que l’estalvi és d’un 25 per cent si triéssim per separat el seu sistema MMI Navegació Plus, el digital cockpit amb pantalla de 12,3 polzades en lloc dels rellotges tradicionals o el volant multifunció plus.

Finalment, els que així ho prefereixin podran afegir l’edició especial de llançament Obliging model, limitada a 600 unitats i els tres motors disponibles durant el llançament. En aquest cas, hi ha cinc colors a triar per a la carrosseria però l’equipament està tancat. En aquest cas es basa en el paquet S line, a què se li inclou tot el paquet confort, tapisseria mixtal tèxtil / cuir, volant multifunció plus i detalls en alumini a l’interior, com els pedals.

El preu de aquesta edició limitada és d’1.000 euros sobre la versió S line , tot i que es recalca que l’estalvi és d’un 65 per cent si tenim en compte el que val cada opció per separat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments