CERA: Se suspèn el Ral·li Sierra Morena pel coronavirus

El coronavirus ha provocat la suspensió de l’Ral·li Sierra Morena – primera prova puntuable per al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt – entre altres esdeveniments que estaven previstos que se celebressin dins el terme municipal de Còrdova. Així ho afirma el decret per limitar la propagació i el contagi d’aquesta malaltia de l’Institut Municipal d’Esports de Còrdova, emès durant el matí del dimecres 11 de març.


La amenaça era evident des de feia diversos dies, observant l’evolució del covid-19 al llarg del territori. Diumenge passat, un dia després de l’Ral·li Terres Altes de Lorca, es detectava el primer cas a Múrcia i poc després apareixia el primer cas confirmat a Còrdova – un estudiant italià que havia donat positiu..


El Automòbil Club de Còrdova , organitzadors de la prova, també ha emès un comunicat a l’respecte:


Davant les instruccions enviades per el CSD a les diferents federacions nacionals i seguint les indicacions de la RFDA, d’evitar en la mesura possible aglomeracions i sobretot pel decret adoptat per l’Institut Municipal d’Esports de Còrdova sobr i l’anul·lació de tot esdeveniment esportiu en el mes de Març. L’Automòbil Club de Còrdova ha decidit cancel·lar i ajornar la 38 º edició de l’ Ral·li Internacional Sierra Morena.


Des del Automòbil Club de Còrdova volem demanar disculpes a tots aquells equips afectats per aquesta mesura, però donades les actuals circumstàncies i com no podia ser d’altra manera, tractant de co laborar a l’màxim amb les autoritats sanitàries, per tal de no exposar ni a esportistes, oficials, públic etc., ens veiem en l’obligació d’adoptar aquesta mesura.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments